2019. gada laimes lutekļu horoskops. Kurām 5 zīmēm Cūkas gads būs veiksmīgākais?

Foto – Fotolia

2019. gads, pēc astrologu domām, būs notikumiem un piesātinātām emocijām bagāts laiks. Garlaikoties nenāksies!

Daudzus noteikti nodarbina jautājums, kā būs “iekrāsoti” gaidāmie notikumi un emocijas. Ja ticam astroloģijai, tas tieši atkarīgs no zvaigžņu un planētu izvietojuma katrā konkrētajā zodiaka zvaigznājā.

Dažos gadījumos šī “nokrāsa” būs pozitīva, kā mēdz teikt, 50:50, bet ir arī tādas horoskopa zīmes, kuras var nosaukt par īstiem laimes lutekļiem. Un tās ir…

Trīskārt veiksmīgais Auns
Aunu 2019. gadā labvēlīgi ietekmēs Jupiters, Saturns un Venera. Jupiters var novirzīt šajā zīmē dzimušos uz “pareizo vietu īstajā laikā”, lai viņiem vienmēr būtu labvēlīgi apstākļi dažādu jautājumu risināšanai.

Saturns palīdzēs rast atbildes uz dzīves svarīgākajiem jautājumiem. Venera dāvās Aunam milzu iespējas personiskās laimes iegūšanai.

2019. gadā Auni, ja vien vēlēsies, varēs doties daudzos interesantos braucienos, paplašināt skatu uz dzīvi, uzlabot finansiālo situāciju.

Turklāt finanšu jomas sakārtošanai pirmos soļus vērts spert jau šogad! Šis ieteikums saistīts ar faktu, ka Auns gūs lielākos panākumus projektos, kas sākti jau 2018. gadā.

Par citām zīmēm lasi nākamajās lapās!

Pievienot komentāru